7849: Agerøvej 18, Mors
Kontantpris: 3.950.000 kr.
Ejerudgift: 2.008 kr.
Energimærke: E
Boligareal: 277 m2
Grundareal: 131949 m2
Byggeår: 1870
Senest ombygget: 2005
Område: Mors, Agerø

Agerøvej 18, Mors,

Sagnummer: 7849

Her har vi en helt fantastisk liebhaverejendom, der har det hele, og hvor alt er tæt på. Ejendommen - omkranset af den skønneste natur- er beliggende ca. 100 m fra Limfjorden, - i et område, som indbyder til at være en del af et fællesskab, hvor man står op for hinanden og trækker på fælles hammel for at få ting til at lykkes, og hvor der er behov for arbejdskraft til områdets succesfulde virksomheder. Ejendommen kan købes af alle - både privatpersoner eller et selskab.
Ejendommen er på ca. 13 ha. med ca. 12 ha eng samlet ved fjorden, inkl. egen ø i Limfjorden, beliggende ca. 20 m fra fjordbredden.
Stort velindrettet stuehus på 277 m2 med panoramaudsigt over fjorden mod syd, sydøst, sydvest - fra alle sove- og opholdsrum. Fra køkkenalrum og loftsstue er der via glastårn fuldt view mod syd, sydøst og sydvest. Stuehuset er i god stand og opført i samme stil som driftsbygningerne. Boligen består bl.a. af massivt køkken udført og designet i Amerikansk Valnød, stort køkkenalrum med panorama udsigt over fjorden, massive trægulve i alle opholdsrum, klinker / fliser i bad, bryggers, entre og viktualierum. I en af stuerne er det originale massive Pitch Pine gulv bevaret. Stueetagen består af 2 store stuer, stort køkkenalrum med åben til 1 sal. med panoramaudsigt over fjorden. Viktualierum, stort bryggers, entre, stort badeværelse. 1 sal består af soveværelse + 3 værelser, badeværelse, gang og loftsstue med panoramaudsigt over fjorden og åben ned til køkkenalrum.
Udbygningerne er trelængede med ny carport, med disponibelt rum over. Lade med stort højloftet rum, med åbent gulv (jordgulv). Resten med støbt gulv og anvendelse frit til opbevaring / lager med kørsels adgang fra carport. Staldbygning indrettet med fyrrum, værksted og separat sadelrum. I tillæg stort åbent disponibelt rum.
Alle bygninger såvel stuehus som udbygninger er med fast undertag og tagsten. En stor del af udbygninger er med helt ny tagkonstruktion. Alle bygninger er gennemrenoveret i perioden 2000-2009.
Velholdte bygninger med flere alternative anvendelsesmuligheder, Bed & Breakfast. (Der kan nemt laves 3 ekstra dobbelte soverum). Evt. ekstra lejlighed. Liberalt erhverv. Hestehold eller kødkvæg / Amme køer. Eller hvad kreativiteten kan byde på.
En ejendom med detaljer, og for den der sætter pris på natur med fjord, rigt dyreliv, en fantastisk udsigt og højt til himlen.
For en jagt- eller fiskeinteresserede er der store muligheder. Ring/skriv og hør nærmere

Vil du vide mere om ejendommen?